Receptek
Sajtos-juhtúrós harcsa
Kategória: Hal receptek
Elkészítési idő: 40 perc
Hozzávalók:
  • 60 dkg harcsafilé (vagy más, tömött húsú, lehetőleg szálkamentes hal)
  • 10 dkg reszelt sajt
  • 10 dkg juhtúró
  • 1-2 gerezd fokhagyma
  • só és bors
  • fél mk szárított oregánó
  • fél mk szárított bazsalikom
  • 2 db paradicsom
Elkészítése:

A halat megmossuk, szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, tűzálló tálba vagy tepsibe sorakoztatjuk.A reszelt sajtot elkeverjük a juhtúróval, a zúzott fokhagymával és a fűszerekkel, majd egyenletesen elosztjuk a halszeleteken.

Receptajánló
Receptkategóriák
nap képe
Káli-medence, Kopasz-hegy
legfrissebb újságunk
Nyugat-Balaton
Dél-Balaton
kapcsolat


Hargitai Beáta

cégvezető - főszerkesztő
hargita.bea@t-online.hu
Mobil: +3630/387-1819

Tel-Info Bt.
Ügyfélszolgálati iroda:
8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.
Telefon: +3683/511-890

Helikon Info Kft.
Ügyfélszolgálati iroda:
8600 Siófok, Kele u. 5.
Telefon: +3684/317-922

Ügyfélszolgálati irodánk: 8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.

Telefon: +3683/511-890 Mobil: +3620/9392-970
E-mail: molnar.andras@regio1.hu
© 2017 inforegio.hu Minden jog fenntartva.