Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, enyhén meglocsoljuk olívaolajjal, belepakoljuk a batáta (édes burgonya) karikákat, megsózzuk; 220 fokra előmelegített sütőben, 15 percig sütjük.Ezután a sprotniról leöntjük a levét, aztán halacskákat elhelyezzük, elosztjuk a batáta karikákon (az sem baj, ha a halakat picit megtördeljük), finoman megszórjuk kakukkfűvel és egy csepp sóval.
Hargitai Beáta
cégvezető - főszerkesztő
hargita.bea@t-online.hu
Mobil: +3630/387-1819
Tel-Info Bt.
Ügyfélszolgálati iroda:
8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.
Telefon: +3683/511-890
Helikon Info Kft.
Ügyfélszolgálati iroda:
8600 Siófok, Kele u. 5.
Telefon: +3684/317-922