Receptek
Kapros babos káposzta
Kategória: Egytálételek
Hozzávalók:
  • 20 dkg füstölt kolbász
  • 20 dkg füstölt oldalas
  • 40 dkg tarkabab
  • 50 dkg savanyó káposzta
  • 2 fej hagyma
  • 4 szál sárgarépa
  • 4-5 cikk fokhagyma
  • 15 dkg kukorica
  • 1 kötés kapor
  • 2-3 babérlapi
  • pirospaprika, bors
  • 3-dl tej
  • 2 evőkanál liszt
  • 2 evőkanál olaj
Elkészítése:

A beáztatott babot egy fazékban odateszem főni az oldalassal és a babérlapival együtt annyi vízzel, ami ellepi. Amíg fő a hagymát apró kockákra vágom  az olajban megdinsztelem. Szórok rá pirospaprikát, vékony szálkára vágott savanyó káposztát és a sárgarépát belekeverem így párolom fedő alatt 5 percig .

Ezután hozzátöltöm a babhoz ,hozzáadom a kolbászt, a kukoricát, az apróra vágott kaprot, töltök még rá vizet  és fedő alatt főzöm amíg a kolbász is meg nem főtt.

Receptajánló
Receptkategóriák
nap képe
Káli-medence, Kopasz-hegy
legfrissebb újságunk
Nyugat-Balaton
Dél-Balaton
kapcsolat


Hargitai Beáta

cégvezető - főszerkesztő
hargita.bea@t-online.hu
Mobil: +3630/387-1819

Tel-Info Bt.
Ügyfélszolgálati iroda:
8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.
Telefon: +3683/511-890

Helikon Info Kft.
Ügyfélszolgálati iroda:
8600 Siófok, Kele u. 5.
Telefon: +3684/317-922

Ügyfélszolgálati irodánk: 8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.

Telefon: +3683/511-890 Mobil: +3620/9392-970
E-mail: molnar.andras@regio1.hu
© 2017 inforegio.hu Minden jog fenntartva.