Receptek
Csilis bab csípős kolbásszal
Kategória: Egytálételek
Elkészítési idő: kb 40 perc
Hozzávalók:
  • 1 vöröshagyma
  • 2 evőkanál zsír
  • 50 dkg darált füstölt házi sonka vagy darált sertéslapocka
  • 1 piros vagy zöld húsú paprika
  • 2 kiskanál csilipor
  • 1 doboz konverz csilisbab
  • 1 doboz konzerv kukorica
  • 40 dkg paradicsom
  • 20 dkg csípős kolbász
Elkészítése:

A meghámozott és finomra aprított hagymát a megforrósodott zsíron megfuttatjuk, majd a darált húst hozzáadjuk és kevergetés közben fehéredésig sütjük.

A kis kockákra vágott paprikát beleszórjuk. Sóval és a csilivel ízesítjük, majd kb. 3 deci vízzel felöntjük.

A leszűrt babot, kukoricát, a meghámozott feldarabolt paraicsomot és a karikákra szeletelt kolbászt belekeverjük, majd 10-15 perc alatt készre főzzük.

Receptajánló
Receptkategóriák
nap képe
Káli-medence, Kopasz-hegy
legfrissebb újságunk
Nyugat-Balaton
Dél-Balaton
kapcsolat


Hargitai Beáta

cégvezető - főszerkesztő
hargita.bea@t-online.hu
Mobil: +3630/387-1819

Tel-Info Bt.
Ügyfélszolgálati iroda:
8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.
Telefon: +3683/511-890

Helikon Info Kft.
Ügyfélszolgálati iroda:
8600 Siófok, Kele u. 5.
Telefon: +3684/317-922

Ügyfélszolgálati irodánk: 8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.

Telefon: +3683/511-890 Mobil: +3620/9392-970
E-mail: molnar.andras@regio1.hu
© 2017 inforegio.hu Minden jog fenntartva.