A meghámozott és finomra aprított hagymát a megforrósodott zsíron megfuttatjuk, majd a darált húst hozzáadjuk és kevergetés közben fehéredésig sütjük.
A kis kockákra vágott paprikát beleszórjuk. Sóval és a csilivel ízesítjük, majd kb. 3 deci vízzel felöntjük.
A leszűrt babot, kukoricát, a meghámozott feldarabolt paraicsomot és a karikákra szeletelt kolbászt belekeverjük, majd 10-15 perc alatt készre főzzük.
Hargitai Beáta
cégvezető - főszerkesztő
hargita.bea@t-online.hu
Mobil: +3630/387-1819
Tel-Info Bt.
Ügyfélszolgálati iroda:
8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.
Telefon: +3683/511-890
Helikon Info Kft.
Ügyfélszolgálati iroda:
8600 Siófok, Kele u. 5.
Telefon: +3684/317-922