Receptek
Csőben sült karfiolos csirkecomb
Kategória: Egytálételek
Hozzávalók:

5 személyre: 

  • 4 nagy egész csirkecomb
  • 1 közepes méretű karfiol
  • 1 nagy doboz tejföl, 20%-os
  • 1 tojás
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 10 dkg reszelt keményebb típusú sajt (pl edami)
  • étolaj
  • só, bors, fűszerek
Elkészítése:

A friss karfiol most nagy választékban kapható a piacokon. Érdemes fogyasztani, mert finom, kalóriaszegény, ugyanakkor laktató és mert még mindig kevesebb zöldséget fogyasztunk, mint kellene az egészségesebb életmódhoz.

A karfiolt rózsáira szedve jól megmosom. A csirkecombokat kettévágom, megtisztítom a zsíros részektől és megmosom. Sózva, befűszerezve (grill és provanszi fűszerkeveréket használtam) étolajon átpirítom.

Egy nagyméretű tepsit alufóliával kibélelek, erre kerülnek az elősütött csirkecomb-darabok és a karfiolrózsák. Aláöntöm a sütőzsiradékot és még annyi vizet, hogy félig ellepje.

Receptajánló
Receptkategóriák
nap képe
Káli-medence, Kopasz-hegy
legfrissebb újságunk
Nyugat-Balaton
Dél-Balaton
kapcsolat


Hargitai Beáta

cégvezető - főszerkesztő
hargita.bea@t-online.hu
Mobil: +3630/387-1819

Tel-Info Bt.
Ügyfélszolgálati iroda:
8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.
Telefon: +3683/511-890

Helikon Info Kft.
Ügyfélszolgálati iroda:
8600 Siófok, Kele u. 5.
Telefon: +3684/317-922

Ügyfélszolgálati irodánk: 8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.

Telefon: +3683/511-890 Mobil: +3620/9392-970
E-mail: molnar.andras@regio1.hu
© 2017 inforegio.hu Minden jog fenntartva.