Receptek
Bab gulyás szürke-marhából
Kategória: Egytálételek
Hozzávalók:
  • 35 dkg szürkemarha lábszár
  • egy kis olaj
  • 20 dkg fejtett bab
  • 7,5 dkg vöröshagyma
  • 10 dkg sárgarépa
  • 5 dkg zeller,
  • 7,5 dkg burgonya
  • 1 db paradicsom
  • fél paprika
  • egy kis erős paprika
  • 2-3 cikk fokhagyma
  • őrölt paprika
  • őrölt kömény
Elkészítése:

A vöröshagymát apróra vágjuk és az olajon megpirítjuk. Rátesszük az összevágott paradicsomot és a paprikát, megfonnyasztjuk, majd az összetört fokhagymát is hozzáadjuk. Majd fűszerezzük meg.

Ezután adjuk hozzá a kockára vágott marhahúst.

Gyakori kevergetés mellett a hús levére tegyük rá a babot, majd engedjük fel annyi vízzel, amennyi ellepi. Amikor a hús és a bab majdnem puhára főtt adjuk hozzá a zöldségeket és a burgonyát.

Receptajánló
Receptkategóriák
nap képe
Káli-medence, Kopasz-hegy
legfrissebb újságunk
Nyugat-Balaton
Dél-Balaton
kapcsolat


Hargitai Beáta

cégvezető - főszerkesztő
hargita.bea@t-online.hu
Mobil: +3630/387-1819

Tel-Info Bt.
Ügyfélszolgálati iroda:
8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.
Telefon: +3683/511-890

Helikon Info Kft.
Ügyfélszolgálati iroda:
8600 Siófok, Kele u. 5.
Telefon: +3684/317-922

Ügyfélszolgálati irodánk: 8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.

Telefon: +3683/511-890 Mobil: +3620/9392-970
E-mail: molnar.andras@regio1.hu
© 2017 inforegio.hu Minden jog fenntartva.