A vöröshagymát apróra vágjuk és az olajon megpirítjuk. Rátesszük az összevágott paradicsomot és a paprikát, megfonnyasztjuk, majd az összetört fokhagymát is hozzáadjuk. Majd fűszerezzük meg.
Ezután adjuk hozzá a kockára vágott marhahúst.
Gyakori kevergetés mellett a hús levére tegyük rá a babot, majd engedjük fel annyi vízzel, amennyi ellepi. Amikor a hús és a bab majdnem puhára főtt adjuk hozzá a zöldségeket és a burgonyát.
Hargitai Beáta
cégvezető - főszerkesztő
hargita.bea@t-online.hu
Mobil: +3630/387-1819
Tel-Info Bt.
Ügyfélszolgálati iroda:
8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.
Telefon: +3683/511-890
Helikon Info Kft.
Ügyfélszolgálati iroda:
8600 Siófok, Kele u. 5.
Telefon: +3684/317-922