Hírek
Vonyarcvashegy ünnepi üzenete: Légy jó mindhalálig
Vonyarcvashegy 2022. december 13. kedd
 
Az első adventi gyertya gyújtásával az ünnepkör közösségi estéi kezdődtek meg Vonyarcvashegyen.

Advent négy hétvégéjének rendezvénysorozata indult el november 27-én, a polgármesteri hivatal előtti téren. Az újonnan elkészült betlehemet, szoborcsoportot Kerekes Zoltán plébános szentelte fel. A betlehem a teljes adventi időszak alatt látogatható, a „Mindenki karácsonyfája» is várja új díszeit.

December 16-án 18 órakor a helyi Imre Sándor Szeretet­színház és Szín­Mű­Hely az Eötvös Károly Álta­lános Iskola aulájában mutatja be a Légy jó mindhalálig című két felvonásos musicalt. A darab mondanivalója, s maga a színház hitvallása is ünnepi üzenetet hordoz, életre szólóan. A társulat önmagával fejezi ki: „…nincs annál szebb látvány, mint amikor sérültek és épek együtt állnak színpadra, és úgy szórakoztatják a nagyérdeműt, hogy akkor a színpadon nincs sem fehér, sem fekete, sem ép, sem sérült, csupán egyenlő emberek, kollégák és barátok vannak.” (Imre Sándor Szeretetszínház)

December 17-én a művelődési házban 16.15 órakor a Jazzy POP duó - Bódis Bettina és Varga Endre koncertje nyújt szórakozást. Majd 17 órától az Imre Sándor Szeretet­színház Szín­műhely előadására kerül sor, 17.30-kor Tátrai Lajos gitár-ének műsora kezdődik. Vasárnap 16.15-kor a Vonyarc­vas­hegyi énekkar szerepel Bujtorné Nagy Judit vezényletével, 17 órakor a negyedik adventi gyertyát gyújtják meg, azt követően Varázsdallamok címmel Szabó Siklódi Lia ad énekes műsort. 

Családbarát módon, kiváló hivatali szakmaisággal

2022-ben a Családokért Felelős Államtitkárság megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázatot hirdetett az előző évek gyakorlatához hasonlóan családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatására. A Vonyarcvashegyi Közös Önkormányzati Hivatal 2017 óta minden évben benyújtotta pályázatát a családbarát munkahely cím elnyerésére. 2022-ben harmadszor örülhettek a pozitív döntésnek, így a vonyarcvashegyi hivatal elnyerte a családbarát munkahely címet. A pályázat célja, olyan családbarát programok támogatása, melyek elősegítik a munka és magánélet összeegyeztetését, a családi, magánéleti és munkahelyi kötelezettségek összehangolását.

A Zala Megyei Közgyűlés ünnepi ülésen kitüntetéseket adományozott különféle területeken kiemelkedő teljesítményű munka elismeréseként. A Zala Megye Közigazgatásáért díjat dr. Tüske Róbertné, a Vonyarcvashegyi Közös Önkormányzati Hivatal jegyzője kapta. A kitüntetést dr. Pál Attila, közgyűlési elnök és dr. Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter adta át.

További Vonyarcvashegy hírek
Vonyarcvashegy 2024. március 13.
A korai tavaszodás korai szépítkezést hozott Vonyarcvashegy életébe, de jól hasznosultak azok a korábbi fejlesztések is, amik a Lido strand négy évszakos szolgáltatásait biztosítják.
Vonyarcvashegy 2024. február 14.
A Nemzeti Művelődési Intézet Zala Vármegyei Igazgatóságával együttműködve nagyszabású kulturális találkozóra készül Vonyarcvashegy, az önkormányzat az április 27-én sorra kerülő rendezvény előkészítését már a múlt évben elkezdte.
Vonyarcvashegy 2023. december 12.
Az adventi koszorú gyertyáihoz négy égtáj települési képviselete érkezett meg az ünnepkör első vasárnapján Vonyarcvashegyre.
nap képe
Káli-medence, Kopasz-hegy
legfrissebb újságunk
Nyugat-Balaton
Dél-Balaton
kapcsolat


Hargitai Beáta

cégvezető - főszerkesztő
hargita.bea@t-online.hu
Mobil: +3630/387-1819

Tel-Info Bt.
Ügyfélszolgálati iroda:
8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.
Telefon: +3683/511-890

Helikon Info Kft.
Ügyfélszolgálati iroda:
8600 Siófok, Kele u. 5.
Telefon: +3684/317-922

Ügyfélszolgálati irodánk: 8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.

Telefon: +3683/511-890 Mobil: +3620/9392-970
E-mail: molnar.andras@regio1.hu
© 2017 inforegio.hu Minden jog fenntartva.