Az elkészítés nagyon egyszerű: először egy kevés olivaolajon megfiuttattam a vékonyra szeletelt fokhagymát. A zellert a reszelő nagyobbik lyukán lereszeltem (kezekre vigyázni, szeret kiugrani) és a fokhagymás olajba dobtam. Jól elkevertem, majd hozzáöntöttem vizet és beletettem a leveskockát, illetve a többi fűszert is. A friss zellerleveleket vékonyra szeletelve szintén beletettem.
Hargitai Beáta
cégvezető - főszerkesztő
hargita.bea@t-online.hu
Mobil: +3630/387-1819
Tel-Info Bt.
Ügyfélszolgálati iroda:
8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.
Telefon: +3683/511-890
Helikon Info Kft.
Ügyfélszolgálati iroda:
8600 Siófok, Kele u. 5.
Telefon: +3684/317-922