Receptek
Vaddisznógulyás borókabogyóval
Kategória: Leves
Hozzávalók:
  • 80 dkg vaddisznó (apróhús, gulyáshús...)
  • 80 dkg burgonya
  • 25 dkg sárgarépa
  • 20 dkg zeller
  • 10 dkg kenyérszalonna
  • 1 nagy fej vöröshagyma 
  • 3 ger. fokhagyma2 db paprika1 db paradicsom1 db babérlevél8-10 szem borókabogyó (szárított)fűszerpaprikaőrölt köménylestyán
Elkészítése:

A vöröshagymát, a szalonnát felaprítjuk, a zellert kis kockákra vágjuk, és egy kis zsiradékon, együtt szépen lepirítjuk.A paprikát és a paradicsomot is feldaraboljuk és az alaphoz adjuk, sózzuk, köménnyel, babérlevéllel, lestyánnal ízesítjük, a borókabogyót, a kés lapjával megnyomkodjuk és ezt is beleszórjuk. Szépen rotyogtatva, 5-10 percig főzzük.Közben felkockázzuk a húst, és az alapba rakva vízzel felöntögetve, pörkölt módjára puhára főzzük.

Receptajánló
Receptkategóriák
nap képe
Káli-medence, Kopasz-hegy
legfrissebb újságunk
Nyugat-Balaton
Dél-Balaton
kapcsolat


Hargitai Beáta

cégvezető - főszerkesztő
hargita.bea@t-online.hu
Mobil: +3630/387-1819

Tel-Info Bt.
Ügyfélszolgálati iroda:
8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.
Telefon: +3683/511-890

Helikon Info Kft.
Ügyfélszolgálati iroda:
8600 Siófok, Kele u. 5.
Telefon: +3684/317-922

Ügyfélszolgálati irodánk: 8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.

Telefon: +3683/511-890 Mobil: +3620/9392-970
E-mail: molnar.andras@regio1.hu
© 2017 inforegio.hu Minden jog fenntartva.