Receptek
Magyaros gombócleves
Kategória: Leves
Hozzávalók:
  • 5 dkg.  füstőlt kolbász,
  • 2 db krumpli,  
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 cikk fokhagyma,
  • pirospaprika,
  • őröltbors,
  • só,
  • ételízesítő,
  • 1 db tojás,
  • majoranna,
  • petrezselyemzöld,
  • 1-2 ek. liszt,
  • 1,5 dl tejföl,
  • kevés olaj.
Elkészítése:

A krumplit megpucoltam felkockáztam és feltettem főni  a vízbe tettem ételízesítőt. Mikor megfőtt a krumpli leszűrtem  a levét félre tettem hagytam hogy a krumpli hűljön ki. Kevés olajat forrósítottam és  a kockákra összevágott vöröshagymát  és az áttört fokhagymát  megdinszteltem benne. Kevés őröltborsot pirospaprikát tettem  a hagymákra és felöntöttem az ételízesített lével és még vizet tettem hozzá.  Mikor már jól főtt akkor tettem  bele a gombócokat.

Receptajánló
Receptkategóriák
nap képe
Káli-medence, Kopasz-hegy
legfrissebb újságunk
Nyugat-Balaton
Dél-Balaton
kapcsolat


Hargitai Beáta

cégvezető - főszerkesztő
hargita.bea@t-online.hu
Mobil: +3630/387-1819

Tel-Info Bt.
Ügyfélszolgálati iroda:
8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.
Telefon: +3683/511-890

Helikon Info Kft.
Ügyfélszolgálati iroda:
8600 Siófok, Kele u. 5.
Telefon: +3684/317-922

Ügyfélszolgálati irodánk: 8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.

Telefon: +3683/511-890 Mobil: +3620/9392-970
E-mail: molnar.andras@regio1.hu
© 2017 inforegio.hu Minden jog fenntartva.