Receptek
Tejszínes csicsóka krémleves tárkonnyal
Kategória: Leves
Hozzávalók:
  • 50 dkg  tisztított csicsóka
  • 1 fej vöröshagyma
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 1 db nagyobb burgonya
  • 2,5 dl sűrű főzőtejszín
  • Egy ág friss tárkony
  • bors 
  • tejföl
  • kevés zsiradék
Elkészítése:

A  megtisztított csicsókát és burgonyát felkockázzuk. A zsiradékon( én kókuszzsírt használtam) a felaprított vöröshagymát és fokhagymát üvegesre pároljuk.Erre tesszük a csicsókát a burgonyával, a leveleire szedett tárkonyt és felöntjük vízzel, hogy ellepje.Sózzuk, borsozzuk és puhára főzzük. 

Receptajánló
Receptkategóriák
nap képe
Káli-medence, Kopasz-hegy
legfrissebb újságunk
Nyugat-Balaton
Dél-Balaton
kapcsolat


Hargitai Beáta

cégvezető - főszerkesztő
hargita.bea@t-online.hu
Mobil: +3630/387-1819

Tel-Info Bt.
Ügyfélszolgálati iroda:
8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.
Telefon: +3683/511-890

Helikon Info Kft.
Ügyfélszolgálati iroda:
8600 Siófok, Kele u. 5.
Telefon: +3684/317-922

Ügyfélszolgálati irodánk: 8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.

Telefon: +3683/511-890 Mobil: +3620/9392-970
E-mail: molnar.andras@regio1.hu
© 2017 inforegio.hu Minden jog fenntartva.