A hagymát felaprítjuk, a sárgarépát apró kockákra vágjuk, és egy kevéske olívaolajon, együtt elkezdjük pirítani, közben közé szórjuk a köménymagot. Aztán megsózzuk, lestyánnal, chili pehellyel és a mézzel ízesítjük, felöntjük bő 1 liter vízzel és felforraljuk. 5 perc forrás után hozzáadjuk a vöröslencsét, és 10-12 perec alatt puhára főzzük (figyeljünk, ez a fajta lencse, hamar szét főhet).
Hargitai Beáta
cégvezető - főszerkesztő
hargita.bea@t-online.hu
Mobil: +3630/387-1819
Tel-Info Bt.
Ügyfélszolgálati iroda:
8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.
Telefon: +3683/511-890
Helikon Info Kft.
Ügyfélszolgálati iroda:
8600 Siófok, Kele u. 5.
Telefon: +3684/317-922