Receptek
Rántott borjúláb
Kategória: Főétel
Elkészítési idő: 2,5 óra
Hozzávalók:
  • 1,45 kg csontos borjúláb,
  • babérlevél,
  • só,
  • szemes bors,
  • köménymag,
  • görögszéna,  
  • 1 vöröshagyma,
  • 3 gerezd fokhagyma,
  • liszt,
  • tojás,
  • zsemlemorzsa
Elkészítése:

Kérjük meg a hentesünket, hogy vágja négybe a borjúlábat. Otthon mossuk meg, mielőtt feldolgoznánk.
Egy kuktába tegyük bele a csontot, a háromnegyedig bevágott vöröshagymát, a fokhagymákat, a babérlevelet. A többi fűszert tegyük teadióba, és így rakjuk a többi hozzávaló közé. Öntsük fel az edényt vízzel. Főzzük meg a csontot, és hagyjuk teljesen kihűlni. Érdemes előző este ezt a lépést elvégezni.

Receptajánló
Receptkategóriák
nap képe
Káli-medence, Kopasz-hegy
legfrissebb újságunk
Nyugat-Balaton
Dél-Balaton
kapcsolat


Hargitai Beáta

cégvezető - főszerkesztő
hargita.bea@t-online.hu
Mobil: +3630/387-1819

Tel-Info Bt.
Ügyfélszolgálati iroda:
8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.
Telefon: +3683/511-890

Helikon Info Kft.
Ügyfélszolgálati iroda:
8600 Siófok, Kele u. 5.
Telefon: +3684/317-922

Ügyfélszolgálati irodánk: 8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.

Telefon: +3683/511-890 Mobil: +3620/9392-970
E-mail: molnar.andras@regio1.hu
© 2017 inforegio.hu Minden jog fenntartva.