Receptek
Mustáros sült
Kategória: Főétel
Elkészítési idő: kb 40 perc
Hozzávalók:
  • 1 kg sertés karaj, lapocka, tetszés szerint,
  • 3 evőkanál méz,
  • 2 evőkanál mustár,
  • só,
  • őrölt fekete bors,
  • olaj
Elkészítése:

A húst szeleteljük fel nagyobb darabokra, fűszerezzük, közben egy serpenyőben forrósítsunk olajat. Tegyük a felszeletelt húsokat a forró olajba, majd pirítsuk meg mindkét oldalukat.

Készítsük el a szószt: keverjük össze a mézet a mustárral és a sóval. Tegyük a húst kiolajozott, tepsibe majd szórjuk meg őrölt borssal, ezután pedig kenjük le a szósszal.

Előmelegített sütőben 160 fokon süssük nagyjából 30 percig, amíg megpirul. Jó étvágyat!

Receptajánló
Receptkategóriák
nap képe
Káli-medence, Kopasz-hegy
legfrissebb újságunk
Nyugat-Balaton
Dél-Balaton
kapcsolat


Hargitai Beáta

cégvezető - főszerkesztő
hargita.bea@t-online.hu
Mobil: +3630/387-1819

Tel-Info Bt.
Ügyfélszolgálati iroda:
8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.
Telefon: +3683/511-890

Helikon Info Kft.
Ügyfélszolgálati iroda:
8600 Siófok, Kele u. 5.
Telefon: +3684/317-922

Ügyfélszolgálati irodánk: 8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.

Telefon: +3683/511-890 Mobil: +3620/9392-970
E-mail: molnar.andras@regio1.hu
© 2017 inforegio.hu Minden jog fenntartva.