Receptek
Erdélyi rablóhús
Kategória: Főétel
Elkészítési idő: 50 perc
Hozzávalók:
  • 25 dkg borjú, szűzpecsenye
  • 25 dkg sertés szűzpecsenye
  • 25 dkg marhabélszín
  • 20 dkg füstölt szalonna
  • 20 dkg csiperke
  • 20 dkg vöröshagyma
  • törött bors, só
Elkészítése:

Sokak kedvence a rablóhús. Íme, a mi elkészítési ajánlatunk!A szabadtéri tűzhely rácsán kiváló ételeket grillezhetünk. Ez történhet a zsiradékkal megkent rácson, vagy akár alufóliában is.

Az Erdélyi rablóhús az egyik legkiválóbb étel, amely elkészíthető ily módon.

A húsokat kétujjnyi vastagságú darabokra vágjuk, azokat sózzuk és borsozzuk. A vöröshagymát négybe vágjuk, a szalonnát nagyobb szeletekre nyessük, a gombát megmossuk. A nyársra egyenként felhúzzuk a hozzávalókat, és parázs fölött megsütjük.

Ha nincs módunkban a  szabadban elkészíteni, otthon is kisüthetjük bő zsiradékban.

Sült burgonyát és fokhagymás sült paprikát adjunk hozzá.

Receptajánló
Receptkategóriák
nap képe
Káli-medence, Kopasz-hegy
legfrissebb újságunk
Nyugat-Balaton
Dél-Balaton
kapcsolat


Hargitai Beáta

cégvezető - főszerkesztő
hargita.bea@t-online.hu
Mobil: +3630/387-1819

Tel-Info Bt.
Ügyfélszolgálati iroda:
8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.
Telefon: +3683/511-890

Helikon Info Kft.
Ügyfélszolgálati iroda:
8600 Siófok, Kele u. 5.
Telefon: +3684/317-922

Ügyfélszolgálati irodánk: 8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.

Telefon: +3683/511-890 Mobil: +3620/9392-970
E-mail: molnar.andras@regio1.hu
© 2017 inforegio.hu Minden jog fenntartva.