Sokak kedvence a rablóhús. Íme, a mi elkészítési ajánlatunk!A szabadtéri tűzhely rácsán kiváló ételeket grillezhetünk. Ez történhet a zsiradékkal megkent rácson, vagy akár alufóliában is.
Az Erdélyi rablóhús az egyik legkiválóbb étel, amely elkészíthető ily módon.
A húsokat kétujjnyi vastagságú darabokra vágjuk, azokat sózzuk és borsozzuk. A vöröshagymát négybe vágjuk, a szalonnát nagyobb szeletekre nyessük, a gombát megmossuk. A nyársra egyenként felhúzzuk a hozzávalókat, és parázs fölött megsütjük.
Ha nincs módunkban a szabadban elkészíteni, otthon is kisüthetjük bő zsiradékban.
Sült burgonyát és fokhagymás sült paprikát adjunk hozzá.
Hargitai Beáta
cégvezető - főszerkesztő
hargita.bea@t-online.hu
Mobil: +3630/387-1819
Tel-Info Bt.
Ügyfélszolgálati iroda:
8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.
Telefon: +3683/511-890
Helikon Info Kft.
Ügyfélszolgálati iroda:
8600 Siófok, Kele u. 5.
Telefon: +3684/317-922