A báránycombot megtűzdeljük a szalonnával és bedörzsöljük az apróravágott rozmaringgal. Átsütjük az olajon és puhára pároljuk víz hozzáadásával. Amikor a hús megpuhult áttesszük egy tűzálló tálra.
Az olajon amiben a húst sütöttük megpirítjuk a hagymát és a fokhagymát, majd hozzá adjuk a mustárt, a paradicsompürét, a mézet és a fűszereket. Ezzel az öntettel bekenjük a húst és 200 fokon pirosra sütjük.Tálaláskor burgonyát adunk hozzá!
Hargitai Beáta
cégvezető - főszerkesztő
hargita.bea@t-online.hu
Mobil: +3630/387-1819
Tel-Info Bt.
Ügyfélszolgálati iroda:
8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.
Telefon: +3683/511-890
Helikon Info Kft.
Ügyfélszolgálati iroda:
8600 Siófok, Kele u. 5.
Telefon: +3684/317-922