Receptek
Báránysült olaszosan
Kategória: Főétel
Hozzávalók:
  •  1.5 Kg báránycomb
  • füstölt szalonna
  • friss rozmaring

  • a sütéshez olaj
    egy kávéskanál mustár
    hagyma,
    fokhagyma
    egy evőkanál paradicsompüré
    egy kávéskanál méz
    só, bors
Elkészítése:

A báránycombot megtűzdeljük a szalonnával és bedörzsöljük az apróravágott rozmaringgal. Átsütjük az olajon és puhára pároljuk víz hozzáadásával. Amikor a hús megpuhult áttesszük egy tűzálló tálra.

Az olajon amiben a húst sütöttük megpirítjuk a hagymát és a fokhagymát, majd hozzá adjuk a mustárt, a paradicsompürét, a mézet és a fűszereket. Ezzel az öntettel bekenjük a húst és 200 fokon pirosra sütjük.Tálaláskor burgonyát adunk hozzá!

Receptajánló
Receptkategóriák
nap képe
Káli-medence, Kopasz-hegy
legfrissebb újságunk
Nyugat-Balaton
Dél-Balaton
kapcsolat


Hargitai Beáta

cégvezető - főszerkesztő
hargita.bea@t-online.hu
Mobil: +3630/387-1819

Tel-Info Bt.
Ügyfélszolgálati iroda:
8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.
Telefon: +3683/511-890

Helikon Info Kft.
Ügyfélszolgálati iroda:
8600 Siófok, Kele u. 5.
Telefon: +3684/317-922

Ügyfélszolgálati irodánk: 8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.

Telefon: +3683/511-890 Mobil: +3620/9392-970
E-mail: molnar.andras@regio1.hu
© 2017 inforegio.hu Minden jog fenntartva.