piskóta laphoz
kakaós piskótához:
leitercukorhoz:
sárgakrémhez:
csokoládéöntethez:
tálaláshoz:
A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A piskótához a tojásokat ketté választjuk. A tojásfehérjéből a cukorral kemény habot verünk, továbbra is verve hozzáadjuk a tojássárgáját. Végül óvatosan, hogy a hab össze ne törjön hozzáforgatjuk a mandulalisztet is. Sütőpapíros lemezre 20 x 25 centis téglalapot kenünk a masszából. 10 perc alatt megsütjük.
Ezalatt elkészítjük a leitercukrot, amihez az összes hozzávalót 5 perc alatt felforraljuk, majd kihűtjük.
Hargitai Beáta
cégvezető - főszerkesztő
hargita.bea@t-online.hu
Mobil: +3630/387-1819
Tel-Info Bt.
Ügyfélszolgálati iroda:
8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.
Telefon: +3683/511-890
Helikon Info Kft.
Ügyfélszolgálati iroda:
8600 Siófok, Kele u. 5.
Telefon: +3684/317-922