Receptek
Gombás resztelt máj
Kategória: Desszert - édesség
Elkészítési idő: kb. 30 perc
Hozzávalók:

3 személyre

  • 2 vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál olaj
  • 4-5 pulykamáj
  • 25 dkg csiperkegomba
  • 1,5 dl víz
  • 2 kávéskanál pirospaprika
  • majoranna
  • só, bors
Elkészítése:

A vöröshagymát felszeletelem, nem kell apróra, csak úgy nagyjából, rusztikusan. Az olajon megdinszteljük a hagymát, majd hozzáadjuk a felszeletelt fokhagymát is. Majd borsozzuk, megszórjuk majorannával, meghintjük pirospaprikával. Felöntjük 1-2 dl vízzel. Közben a májat feldaraboljuk, és hozzáadjuk a megdinsztelt, fűszeres hagymához.

Receptajánló
Receptkategóriák
nap képe
Káli-medence, Kopasz-hegy
legfrissebb újságunk
Nyugat-Balaton
Dél-Balaton
kapcsolat


Hargitai Beáta

cégvezető - főszerkesztő
hargita.bea@t-online.hu
Mobil: +3630/387-1819

Tel-Info Bt.
Ügyfélszolgálati iroda:
8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.
Telefon: +3683/511-890

Helikon Info Kft.
Ügyfélszolgálati iroda:
8600 Siófok, Kele u. 5.
Telefon: +3684/317-922

Ügyfélszolgálati irodánk: 8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.

Telefon: +3683/511-890 Mobil: +3620/9392-970
E-mail: molnar.andras@regio1.hu
© 2017 inforegio.hu Minden jog fenntartva.